Hervormde Kerk Fransum

Hervormde Kerk Fransum is een Hervormde kerk gelegen aan Fransumerweg 4 in Den Ham.

Meer informatie over Hervormde Kerk Fransum in Den Ham

De Fransumer kerk is een historisch gebouw uit de 13e eeuw en heeft een rijke geschiedenis. Het wordt beheerd door de "Stichting Vroedschap Fransum". De kerk staat bekend om zijn goede akoestiek en heeft een pijporgeltje. In 2015 heeft de stichting ook een piano gekocht. Naast het gebruik als kerkdienst is de kerk ook geschikt voor exposities, concerten en als trouwzaal. Voor meer informatie over de geschiedenis en activiteiten van de kerk kunt u terecht op de website van de Vroedschap Fransum.

Wil je weten wat Hervormde Kerk Fransum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk Fransum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk Fransum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk Fransum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denham. Opzoek naar Hervormde Kerk Fransum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk Fransum

Bezoekers bekeken ook