Hairsalon 44, kapsalon Den Ham

Hairsalon 44, kapsalon Den Ham is een Kapper gelegen aan Sietse Veldstraweg 44 in Den Ham.

Meer informatie over Hairsalon 44, kapsalon Den Ham in Den Ham

Hairsalon 44 is een kapsalon die gespecialiseerd is in trendy kapsels. Ze hebben een maandactie waar je meer informatie over kunt vinden op hun website. De kapsalon werkt met het merk Affinage Kitoko en ze leggen uit waarom ze hiervoor hebben gekozen. Je kunt online een afspraak maken en tijdens je behandeling genieten van een kopje koffie of thee. De openingstijden van de salon zijn te vinden op hun website en je kunt hen ook volgen op Facebook.

Wil je weten wat Hairsalon 44, kapsalon Den Ham verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairsalon 44, kapsalon Den Ham of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairsalon 44, kapsalon Den Ham? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairsalon 44, kapsalon Den Ham het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denham. Opzoek naar Hairsalon 44, kapsalon Den Ham reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairsalon 44, kapsalon Den Ham

Bezoekers bekeken ook