FysioPlus Aduard

FysioPlus Aduard is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Burgemeester van Barneveldweg 23C in Aduard.

Meer informatie over FysioPlus Aduard in Aduard

De praktijk voor fysiotherapie biedt onderzoek en behandeling aan na verwijzing door een arts of specialist. Er zijn vier geregistreerde fysiotherapeuten die zich richten op advies, herstel en preventie. Daarnaast is er op maandag t/m donderdag overdag en in de avonduren fitness beschikbaar, waar nieuwe deelnemers welkom zijn. Op maandag- en woensdagavond van 18.00 - 18.30 uur is er een inloopspreekuur waar therapeuten kosteloos vragen over fysiotherapie en blessures beantwoorden. Er is ook oefentherapie in het water op woensdagmiddag en vrijdagochtend onder begeleiding van een fysiotherapeut. Op zaterdagochtend is er een circuittraining beschikbaar, mits er genoeg aanmeldingen zijn. De praktijk is ook gestart met fitness in Aduard, met deskundige begeleiding. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij Claudicationet en heeft een rapportcijfer van 9,9 gekregen van Qualizorg. Neem contact op via telefoonnummer (050) - 403 14 84 of stuur een e-mail voor meer informatie.

Wil je weten wat FysioPlus Aduard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioPlus Aduard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioPlus Aduard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioPlus Aduard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denham. Opzoek naar FysioPlus Aduard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioPlus Aduard

Bezoekers bekeken ook