De Tennis Winkel

De Tennis Winkel is een Tenniswinkel gelegen aan Burgemeester van Barneveldweg 23d in Aduard.

Meer informatie over De Tennis Winkel in Aduard

In De Tennis Winkel zijn er verschillende nieuwe rackets beschikbaar, zoals de Yonex EZONE 100 in de kleur Sky Blue 2022 en de Yonex VCORE Pro 100. Er zijn ook accessoires te koop, zoals tubing sets en sportsokken van Yonex, evenals de Startklem. Voor snaren kunt u kiezen uit verschillende opties, zoals de Yonex ATG 850 PRO reel en de Luxilon Alu Power Rough. Daarnaast zijn er verschillende soorten ballen verkrijgbaar, zoals de Yonex Tour ballen en de Babolat Gold Academy navul zak. De Tennis Winkel biedt ook bespanservice aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon. De winkel is gevestigd aan de Burg. v. Barneveldweg 23d in Aduard.

Wil je weten wat De Tennis Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tennis Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tennis Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tennis Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Denham. Opzoek naar De Tennis Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Tennis Winkel

Bezoekers bekeken ook